Parzone Pandan Tapioca Pearl Cakes
Parzone Pandan Tapioca Pearl Cakes to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 8 porcjami. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz liście pandanu, mąkę z tapioki, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 13%. Podobne przepisy to Pudding Perłowy Z Tapioki, Herbata mleczna z Tapioca Pearl Ice Pops, oraz Zupa Bananowa, Kokosowa I Perłowa Z Tapioki.
Instrukcje
Wrzucić kokosa i sól razem w małej misce; odstawić.
Zmiksować liście pandan z 3/4 szklanki wody w blenderze lub maszynce do żywności, aż gładka; przecedzić przez kawałek gazę. Powinieneś uzyskać około 1/2 szklanki soku pandan.
Doprowadzić 3 szklanki wody i perły tapioka do wrzenia w sosie patelni; gotować w wrzenia, aż perły są przezroczyste i miękkie, o 10 protokół. Wymieszać cukier i mąkę z tapioki do mieszaniny, aż cukier jest całkowicie rozpuszczony; dodać sok pandan i mieszać, aż masz grube ciasto.
Zdjąć z ognia i wlać do kubków foliowych.
Przynieś kilka centymetrów wody do zagotowania w dużym garnku.
Umieść kilka filiżanek na raz we wkładce do parownika i umieść nad wrzącą wodą. Na parze, aż ciasta są gotowane przez, 10 do 15 minut. Top ciasta z kokosem służyć.