Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym

Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym
Parowany dziki Bas W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i oliwą Pietruszkowo-czosnkową to europejska receptura, która serwuje 4. Na 9,02 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 37g białka, oraz 60 g tłuszczu. Mieszanka migdałów, soli i pieprzu, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako danie główne. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 80%. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Parzony dziki bas w paski z imbirem i szalotki, oraz Bas w paski z oliwkowo-migdałowym przepisem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać pietruszkę i czosnek do blendera i z blenderem na, powoli strumień w oleju do połączenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pozostawić olej w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 30 minut przed podaniem.
1
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż do palenia. Oddzielnie saute czosnek, papryka, pomidory, chiles i kostki chleba, aż lekko rumiane, o 2 do 3 protokół każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Usuń każdy składnik za pomocą łyżki szczelinowej. Odżelazić patelnię octem. Umieść wszystkie smażone składniki i płyn deglazing do robota kuchennego i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać migdały i proces, aż drobno posiekane. Zmiksować miód i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
( 23)( 23)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
Dla ryb: Ustaw bambusowy kosz na parowiec nad dużym garnkiem z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Dodaj nasiona kolendry, nasiona kopru włoskiego, rozgnieciony czosnek, sok pomarańczowy i pozostałą część ściśniętego miąższu, sok z cytryny i pozostałą część ściśniętego miąższu, czarne ziarna pieprzu i plusk wina do wody i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gdy woda się ugotuje, posmaruj każdy filet olejem rzepakowym i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Umieść rybę, skórkę, w koszu na parze nad gotującą się wodą i gotuj na parze, aż się ugotujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
7
Ułóż rybę na talerzach z żółtym sosem pieprzowym Romesco z boku. Top ryby z kopców kopców pietruszki olej czosnkowy i pieprz czerwony-czarny oliwa smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
8
Udekorować listkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)

Składniki

1ancho chile, moczone we wrzącej wodzie do miękkości, wysiewane i grubo posiekaneancho chile, moczone we wrzącej wodzie do miękkości, wysiewane i grubo posiekane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pieprz czarnypieprz czarny596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowyOlej rzepakowy1Nowe Meksykańskie chile, moczone we wrzącej wodzie do miękkości, wysiewane i grubo posiekaneNowe Meksykańskie chile, moczone we wrzącej wodzie do miękkości, wysiewane i grubo posiekane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona kolendrynasiona kolendry1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)bułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany6goździkiczosnek obranyczosnek obrany2rozgniecione ząbki czosnkurozgniecione ząbki czosnku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2(może być lub przeglądać)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1cytrynowy, soczysty, miąższ reservedcytrynowy, soczysty, miąższ reserved1pomarańczowy, soczysty, Flesh reservedpomarańczowy, soczysty, Flesh reserved596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipestkowe i grubo posiekane oliwki nicoisepestkowe i grubo posiekane oliwki nicoise1zostawićPietruszka, do dekoracjiPietruszka, do dekoracji2pieczona czerwona papryka, obrana, posiekana i pokrojona w kostkępieczona czerwona papryka, obrana, posiekana i pokrojona w kostkę1szczyptaSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzuSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidojrzewający ocet sherrydojrzewający ocet sherry680Orzechy dowolne (posiekane)Dzikie filety basowe w paski, skin-onDzikie filety basowe w paski, skin-on1slicebiały chleb, skórka usunięta, pokrojona w drobną kostkębiały chleb, skórka usunięta, pokrojona w drobną kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet winny białyocet winny biały596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprażone całe migdałyprażone całe migdały454Orzechy dowolne (posiekane)Splash hiszpańskie wino (zalecane: arino)Splash hiszpańskie wino (zalecane: arino)1papryka żółta, pieczona, obrana i sadzonapapryka żółta, pieczona, obrana i sadzona2żółte pomidory, połówkiżółte pomidory, połówki

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo
Wino na cześć kobiety, zadziornej, nonkonformistycznej i zdeterminowanej, Herminii. Pracowała niestrudzenie na rzecz swojej społeczności kwestionując i kwestionując ustalone normy swoich czasów. Charyzmatyczny, zaangażowany, pionier. Herminia, kobieta, która zainspirowała Bodegas Viña Herminia. Piękny jasny wiśniowy kolor. Bardzo świeży i owocowy, z delikatnymi niuansami wanilii. Okrągłe i gładkie na podniebieniu, z miękką przyjemną taniną. Niezapomniane wino, które ma zainspirować Twoje niesamowite historie i stworzyć niezapomniane chwile.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn