Paryska gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Paryska Gorąca Czekolada, Słodko-Gorzki Finalista Pieczenia # 6: Wykwintne, Cnotliwe Wegańskie Ciasto Z Paryskim Musem Czekoladowym, oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W górnej części podwójnego kotła wymieszaj mleko, czekoladę, kakao i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Umieścić na gotującej się wodzie i gotować, mieszając od czasu do czasu trzepaczką, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka i gorąca, o 20 protokół. (Nie masz podwójnego kotła?
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)