Parmezan Szparagowy

Parmezan Szparagowy
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Szparagi parmezan może być świetny przepis, aby spróbować. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 192 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szparagów, masła, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Parmezan Szparagi, Parmezan Szparagi, oraz Parmezan Szparagowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szparagi i gotować, mieszając od czasu do czasu przez około 10 minut, lub do pożądanej jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Odcedzić nadmiar oleju i posypać parmezanem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn