Parmezan Polenta Pizza z wolno pieczonym Pesto pomidory

Parmezan Polenta Pizza z wolno pieczonym Pesto pomidory
Parmezan Polenta Pizza z wolno pieczonych pomidorów Pesto jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 8 porcjami. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, parmezan, zakupiony i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pizza Mini Polenta z pieczonymi pomidorami i boczkiem, Parmezan Crusted Pesto Tilapia z pieczonych pomidorów, oraz Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy.

Instrukcje

1
Pomidory opłucz, pokrój na pół wzdłuż i umieść pokrojone bokiem w naoliwionej patelni o wymiarach 10 na 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Posypać lekko pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
3
Rozprowadzić około 1/2 łyżeczki pesto na ściętej stronie każdej połowy pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Pomidory piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 350, aż rumiane na wierzchu i lekko wysuszone, 1 1/2 do 2 godzin (jeśli soki na patelni zaczną się palić, dodaj kilka łyżek wody do patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Niech pomidory ostygną około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6
Umieść rund polenta nieco od siebie na naoliwionej 12-przez 17-calowej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Posypać 1/2 szklanki parmezanu równomiernie na okrągło. Ułóż połowę pomidora, pesto do góry, na każdym i posyp pozostałą 1/2 szklanki sera na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8
Piec pizze polenta w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 450, aż ser stopi się i zacznie brązowieć, 10 do 13 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
9
Ostudzić 2 do 3 minut, a następnie przenieść szpatułką na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn