Parmezan Czosnek Roladki
Parmezan czosnek bułki może być tylko chleb szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 11 centów za porcję. 369 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Mieszanka parmezanu, cukru, drożdży fleischmann ' s ® rapidrise i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Parmezan Czosnek Roladki, Łatwe Roladki Z Parmezanem Czosnkowym, oraz Czosnek Parmezan Pull Apart Rolls.
Instrukcje
Połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier, sól i czosnek w proszku w dużej misce miksera.
Podgrzać wodę, mleko i masło do bardzo ciepłego (120 stopni F do 130 stopni F).
Dodaj do suchych składników i ubić przez 2 minuty przy średniej prędkości miksera elektrycznego, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszaj wystarczającą ilość mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Przykryć i niech ciasto reszta 10 minut w misce.
Porcję ciasta równomiernie na 12 do 15 natłuszczonych muffinek (2-1/2 x 1-1 / 4 cali).
Wskazówka: Użyj łyżki do lodów, aby ułatwić porcjowanie. Przykryć; odstawić w ciepłe, wolne od przeciągów miejsce, aż podwoi się luzem, około 35 minut.
Połączyć białko z 1 łyżką wody. Starannie posmaruj wierzchy bułek mieszanką jajeczną; posyp serem.
Piec w temperaturze 375 stopni F przez 15 do 18 minut, lub do lekko rumiane na wierzchu.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.