Plastry ananasa z sosem miodowym
Plastry ananasa z sosem miodowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 149 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz miętę, ananasa, ozdoby: gałązki mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Owocowa Z Kantalupą, Miodem, Ananasem I Koperkiem, Ananas, miód i Mango z imbirem i świeżymi ziołami, oraz Klon-grillowane plastry ananasa z Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przetwarzaj pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Przenieść do miski. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Ananasa pokroić na pół wzdłuż.
Pokrój każdą połowę na 4 kliny.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
około 5 minut z każdej strony, lub do lekko rumiane.
Do 8 schłodzonych miseczek wlać mieszaninę miododajną; posypać posiekaną miętą. Ułóż ananasa na mieszaninie miodowej. Do każdej porcji dodać maliny i gałązkę mięty.
*Do celów testowych użyliśmy Midori.