Grillowane warzywa z olejem pomidorowym
Grillowane warzywa z olejem pomidorowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 104 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, zwykły bakłażan, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Grillowane Warzywa I Pieczywo Pomidorowe, Sun Suszone Pomidory Grillowany Kurczak I Warzywa, oraz Burger nadziewany serem i cebulą z grillowanym chutneyem pomidorowym i marynowanymi warzywami.
Instrukcje
Cebulę pokroić w plastry o grubości 3/4 cala. Uruchom smukły szaszłyk w poprzek i przez środek każdego plastra, aby utrzymać rundy płaskie i bezpieczne; umieść tyle plastrów na szaszłyku, ile będzie pasować.
Opłukać bakłażana, odrzucić łodygi, i pokroić w poprzek na 3/4-cala-grube rundy. Nawlecz szaszłyki w poprzek i na okrągło zgodnie z kierunkiem dla cebuli.
Opłucz cukinię, przyciąć końce i pokroić w poprzek na okrągłe okrągłe o grubości 3/4 cala. Nitka na szaszłyki zgodnie z zaleceniami dla cebuli.
Paprykę opłukać, pokroić na ćwiartki wzdłuż, łodyżkę i nasiona. Przełożyć cienkie szaszłyki przez środek plasterków, pozostawiając około 1/4 cala między kawałkami.
Opłukać grzyby, przyciąć łodygi równo z czapkami i zapisać łodygi do innych zastosowań.
Wymieszać oliwę z oliwek i pomidory.
Zmiksuj mieszankę na warzywa.
Ustaw warzywa na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym(możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, obracając w razie potrzeby, aż warzywa są rumiane i miękkie po przekłuciu, 8 do 10 protokół.
Przełożyć na talerz jako ugotowany.
Usuń warzywa ze szaszłyków.
Do półmiska dodajemy grzyby i doprawiamy warzywa do smaku solą i pieprzem.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.