Parmessan Crusted Tilapia
Parmessan Crusted Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1145 kalorii, 97g białka, oraz 80 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cytryny, papryka, parmezan i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Parmessan Crusted Tilapia, Tilapia Kruszona, oraz Tortilla Crusted Tilapia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 degrees.In płytkie naczynie, połączyć ser z papryką i pietruszką i doprawić solą i pieprzem.
Skropić rybę oliwą z oliwek i zanurzyć w mieszaninie serowej.
Umieścić na blasze wyłożonej folią i piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta w najgrubszej części, 10 do 12 minut.
Podawać rybę z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.