Paprykarz Cielęcy
Cielęcina Paprikash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz makaron jajeczny, śmietanę, wstępnie grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paprykarz Cielęcy, Paprykarz Cielęcy, oraz Paprykarz cielęcy lub jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę i paprykę połączyć w małej misce. Dobrze wymieszać; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cebulę, grzyby, i czosnek; stir-fry 3 protokół lub do miękkości.
Wyjąć z patelni. Odstawić; ogrzać.
Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi. Ponownie zalać sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu.
Dodać cielęcinę; smażyć 2 minuty.
Dodaj wino, sól, tymianek i pieprz; gotować na średnim ogniu 3 minuty lub aż płyn odparuje.
Dodać śmietanę i mieszanki grzybowe na patelni; wymieszać. Gotować na małym ogniu 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania; wymieszać.
W razie potrzeby posypać szczypiorkiem.