Papryka wypełniona kukurydzą, chilli i serem
Przepis papryka wypełniona kukurydzą, chilli i serem jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,51 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga papryki, wegetariański cheddar, awokado i kolendry. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Mini papryka nadziewana kozim serem i szparagami, Kukurydza, ser i chilli empanadas, oraz Kukurydza BBQ, ser Chilli i boczek są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Doprowadzić dużą patelnię wody do wrzenia, a następnie gotować paprykę przez 5 minut.
Wyjąć i osuszyć, odciąć bok w dół, na papierze kuchennym.
Na patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju i gotować cebulę przez 3 min do miękkości.
Dodać kminek i chili lub pieprz cayenne i gotować przez kolejne 2-3 min.
Dodać cukinię, następnie gotować przez 4 min do miękkości.
Zdjąć z ognia, następnie wymieszać kukurydzę cukrową, awokado, ser, kolendrę i przyprawę. Łyżka nadzienia do papryki, a następnie umieścić je w naczyniu do pieczenia.
Skropić pozostałym olejem, następnie piec przez 30-35 minut, aż papryka będzie bardzo miękka.
Pozostawić na około 5 minut, następnie podawać na ciepło z kwaśną śmietaną, sałatką z fasoli chilli i frytkami kukurydzianymi.