Panzanella Z Pieczonych Buraków I Marchwi

Panzanella Z Pieczonych Buraków I Marchwi
Pieczony Burak i marchew Panzanellan jest Wegetariańskie przystawka. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz sok z cytryny, tymianek, złote buraki i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczone buraki i jarmuż Panzanella, Sałatka pieczona z marchwi i buraków, oraz Sałatka z pieczonych buraków i marchwi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużym garnku roztopić masło. Wymieszać w 1/4 szklanki cukru i soli. Mieszaj, aż cukier się rozpuści i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać kostki chleba i wrzucić do herbu. Ułóż chleb na blasze w jednej warstwie. Tosty przez około 15 minut, rzucając co 5 minut, aby upewnić się, że wszystkie powierzchnie chleba stają się złote i crunchy.In w międzyczasie umieść połowę posiekanych truskawek w małej misce i zmiażdż je z pozostałymi 2 łyżkami brązowego cukru. Keep zacierania, aż jagody są super soczyste i apetycznie grube to jest Twój dressing.Gdy kostki chleba są wykonane opiekanie (i mieli kilka minut, aby ostygnąć i chrupiące), wrzucić je do dużej miski z puree jagodowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
RamięRamię
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj pozostałe posiekane truskawki i wrzuć trochę więcej. Dodaj jogurt do smaku i podawaj z boku przyozdobiony makiem (możesz go trochę osłodzić według własnych upodobań).BLT Panzanella z Meredith w "Whats For Lunch"?
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
5
Serwuje 4-6składników1 / 2 duży bochenek chleba ciabatta, kostka3 uncje płyty boczek, pokrojony w kawałki1 łyżeczka musztardy Dijon
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Boczek SlabBoczek Slab
6
Sok z 1/2 cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
Skórka z 1/4 cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
8
Sól i świeży popękany czarny pieprz do smaku 1 łyżeczka boczku3 łyżki oliwy z oliwek extra virgin3 małe i średnie pomidory, w dużej mierze pokrojone w kostkę3 garści rukoli lub szpinaku, posiekane
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Merediths Kierunki
10
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
W jednej warstwie na blasze z ciastkami umieść chleb w kostkach. Tosty w piekarniku, aż złoty i wysuszone przez całkowicie. Na średniej wielkości patelni saute, gotować boczek, aż lekko chrupiące i ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Usuń do ręczników papierowych, rezerwy 1 łyżeczka kapieli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
13
Połącz dijon, sok z cytryny, skórkę, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
14
Skropić boczek i oliwę z oliwek, następnie dodać powolnym strumieniem do mieszanki Dijon. Wrzucić pomidory, boczek, chleb, sól i świeży popękany czarny pieprz z sosem. Tuż przed podaniem wrzucić rukolę.Panzanella z pieczonych buraków i marchwi od Happyolks
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
15
Serwuje 4składniki 3 średnie złote buraki i 3 średnie czerwone buraki, pokrojone łodyżki1 łyżka oliwy z oliwek, podzielona łyżka 1 cytryny, podzielona 2-4 gałązki świeżej grasicy4 ząbki czosnku, mielone, plus więcej do pieczenia sól i pieprz8 marchew pokrojona w patyki2 filiżanki 1 cala kostki (resztki) Bochenek wieloziarnisty1 / 2 szklanki sera koziego
Składniki, których będziesz potrzebować
Złoty BurakZłoty Burak
Ser KoziSer Kozi
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Burak CzerwonyBurak Czerwony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
16
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Buraki owinąć odrobiną wody, odrobiną oliwy z oliwek, sokiem z cytryny, 2 gałązkami tymianku, kilkoma ząbkami czosnku, solą i pieprzem szczelnie w folii ze skórką, następnie pieczemy 1 godzinę . Ostrożnie rozpakuj, a gdy ostygnie, zetrzyj Skórki papierowym ręcznikiem i wyrzuć. Buraki pokroić w 1/2 kostki i przełożyć do miski.Gdy na czasomierzu pozostało około 15 minut na buraki, wrzuć do miski marchew i posiekany chleb z oliwą z oliwek, czosnkiem i odrobiną cytryny, a następnie piecz na blasze z pergaminem, aż skończy się czasomierz. Jak tylko wyciągnąć buraki się, przełączyć piekarnik na tryb broil i przenieść marchewki do górnej półce. Gdy buraki ostygną, miej oko na piekarnik, aby upewnić się, że rzeczy nie idą w płomieniach. Marchewki powinny być lekko rumiane, a grzanki chrupiące.Gdy wszystkie składniki są gotowe, dobrze wymieszać w dużej misce z kozim serem i dodatkowymi liśćmi tymianku i trochę soli i pieprzu do smaku. Viola. Miękkie, maślane buraki i marchew, chrupiące grzanki i kremowy kozi ser. Smacznego!Print PDFOriginally posted on Tuesday, June 21st, 2011 prev / Giveaway: Summer Popsicle Winners!Znudzony w pracy: planowanie żywności / next
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ser KoziSer Kozi
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
GrzankiGrzanki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn