Panzanella

Panzanella
Przepis Panzanella może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, cebula, sok z cytryny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Panzanella, La Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Suszyć chleb w piekarniku 350 F na blasze ciastka przez 15 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, ocet, sok z cytryny, pietruszkę i sól. Złożyć w chleb, pomidory, cebula, oliwki, i bazylia. Wrzuć parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ParmezanParmezan
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
Pliki CookiePliki Cookie
OliwkiOliwki
BazyliaBazylia
ChlebChleb
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PiekarnikPiekarnik
2
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn