Panierowana sycylijska ryba jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, oliwę z oliwek, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba w sosie pomidorowym (ryba panierowana ), Sycylijska Zupa Rybna, oraz Sycylijska Ryba & Linguine dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ryby opłucz i osusz. W średniej wielkości, szerokiej misce wymieszać bułkę tartą, włoskie przyprawy, pietruszka, sól czosnkowa, sól i pieprz. Rybę lekko posmarować oliwą z oliwek, a następnie zanurzyć w panierce. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i umieść gotową rybę na wyłożonej folią blasze, aby zminimalizować czyszczenie. Gotować przez 3 minuty i odwrócić rybę raz. Gotować nie dłużej niż 7 minut w sumie będzie to zależeć od rodzaju ryby. Mangia bene!