Panfried Flank stek z pieczarkami Ragoût

Panfried Flank stek z pieczarkami Ragoût
Panfried Flank stek z grzybowym Ragoût może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.21 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 393 kalorie, 43g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Jest idealny do valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, płatki czerwony pieprz, stek flanka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szybki Ragout z grzybami-pyszny dodatek do steków lub grillowanego kurczaka, Stek z flanki z sosem grzybowym, oraz Arrachera (stek z flanki) i Empanadas z grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pat stek suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Wymieszać sól i pieprz w małej misce, a następnie natrzeć trzy czwarte mieszaniny soli po obu stronach steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ciepła 1 łyżka oleju w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć mięso, obracając się raz, 6 do 8 minut razem na rzadkie (w zależności od grubości steku).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć na patelnię do pieczenia i ogrzać w piekarniku podczas robienia ragout.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Ciepło pozostałe 2 łyżki oleju w nieoczyszczonej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć czosnek, rozmaryn, i płatki czerwonej papryki, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać grzyby i pozostałą mieszaninę soli i podsmażyć, często mieszając i skrobanie wszelkie brązowe kawałki, aż grzyby będą miękkie, ale nadal soczyste, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
8
Dodaj pomidory z sokiem i cukrem, a następnie gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się o około dwie trzecie, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SokSok
CukierCukier
9
Przelej stek na deskę do krojenia i wlej soki mięsne z patelni do ragouta z grzybami. Trzymając nóż pod kątem 45 stopni, pokrój stek w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ZiarnaZiarna
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
10
Podawać z ragout.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn