Panforte może być tylko przystawką, której szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 212 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz złote rodzynki, orzechy laskowe, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Panforte, Panforte, oraz Panforte dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pokryć 8-calową okrągłą patelnię tortową sprayem do gotowania. Dół linii papierem do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Połącz miód i cukier granulowany w małym rondlu. Gotować na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić syrop do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty. Ostrożnie i szybko dodać gorący syrop do mieszanki owoców; wymieszać szybko drewnianą łyżką do pokrycia. Szybko rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowaną patelnię, lekko naciskając tylną łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Piec w temperaturze 300 przez 30 minut (mieszanina będzie miękka i pojawi się underdone, ale będzie jędrne, jak ostygnie). Schłodzić co najmniej 2 godziny w patelni na stojaku z drutu (lub schłodzić 1 dzień, aby uzyskać najlepsze wyniki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
9
Pokroić w kliny. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do 1 miesiąca.
10
Panforte (pan-FOHR-tay) to skrzyżowanie cukierków i ciastek owocowych. Ten specjał ze Sieny jest typowym świątecznym deserem, ale można go łatwo znaleźć przez cały rok w cukierniach w całych Włoszech.