Panela z kremem Chipotle jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu adobo, sól, chipotle chiles w sosie adobo, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 40%. Podobne przepisy to Panela z kremem Chipotle, Chipotle potarł Steak Tacos z kremem Chipotle i Guacamole, oraz Grillowany kurczak Chipotle z sosem śmietanowym Chipotle-SRC.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Każdy klin sera ułożyć na półmisku. Proces Crema meksykańska, śmietana, sok z limonki, chipotle chiles, adobo, i kolendry w blenderze, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Mieszaninę podzielić i zalać klinami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Meksykańska Crema
1 Truskawka Bez łuski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek