Pancetta Estragon Szparagi
Pancetta estragon szparagi może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i mielony pieprz, estragon, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Szparagi Z Pancettą, Flatbread z Pancettanem i szparagami, oraz Szparagi Pieczone Z Pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Ułóż pancetta na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pancetta będzie chrupiąca, około 20 minut.
Pancetta wyjąć na deskę do krojenia i posiekać.
Wlać kapie na blasze do pieczenia na patelni; dodać oliwę z oliwek na patelni.
Kapiące ciepła i oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać szalotki, szparagi, estragon, i pancetta w gorących kapiących mieszaniny oleju; doprawić solą i pieprzem. Przykryć patelnię i gotować, aż szparagi będzie miękka, 15 do 20 protokół.