Pancetta Balsamiczny Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Pancetta Balsamic Vinaigrette. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 344 kalorie, 2G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozmarynowe piersi kurczaka, brązowe masło i balsamiczne Ravioli, ciepła sałatka szpinakowa z Pancettanem i słodkim winegretem, Radicchio w Pancetcie z gruszkami i balsamicznym, oraz Balsamiczna Duszona Bruksela Z Pancettą.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 (6 do 8 uncji) ozdobny słoik
Rozgrzać oliwę na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać pancetta i gotować na złoty kolor, o 5 protokół.
Lekko ostudzić i wlać do ozdobnego słoika.
Dodaj ocet balsamiczny, rozmaryn, sól, pieprz i cukier.
Nałożyć szczelnie pokrywkę i wstrząsnąć, aby połączyć.
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ponownie wymień pokrywkę i wstrząśnij, aby połączyć.
Po przygotowaniu do użycia Dobrze wstrząsnąć, aby połączyć.
Cook ' s Notes: może być wysłany jako prezent z etykietą i nazwą przepisu i daty i co go używać do maczania z chlebem (crostini), do warzyw na parze, sos sałatkowy, rzucany z gotowanym makaronem, Dip karczoch na parze.