Pan fried Red Snapper z bazylią

Pan fried Red Snapper z bazylią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego na patelni czerwonego Lucjana z bazylią. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 1515 kalorii, 197g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Za $15.15 za porcję, ten przepis okładki 60% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Jeśli masz pod ręką olej, mąkę, limonkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest wybitne. Podobne przepisy obejmują Jamajski Lucjan Czerwony ze smażonym bananem, Chillo al Ajillo (smażony na patelni Lucjan Czerwony w sosie czosnkowym), oraz Smażony filet z Lucjana czerwonego z sosem kreolskim z kremem kukurydzianym.

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla Lucjana czerwonego. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia90
Magazyn