Pammy ' s Slow Cooker Beans

Pammy ' s Slow Cooker Beans
Pammy ' s Slow Cooker Beans to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na 83 grosze za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, woda, cebula w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Powolna kuchenka fasola do zamrażarki aka Refried fasola bez Refry, Powolny kuchenka czerwona fasola i ryż, oraz Slow Cooker Czarna Fasola.

Instrukcje

1
Fasolę umyć i obrać, a następnie umieścić w dużej misce. Napełnij miskę zimną wodą i mocz fasolę przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Fasolę odcedzić i opłukać, a następnie wstawić do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Wlać 8 szklanek wody. Wymieszaj cebulę, czosnek w proszku, cebula w proszku, czarny pieprz i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Włożyć udko z indyka do kuchenki, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin. Wymieszaj oliwę z oliwek i dodaj więcej wody, jeśli fasola zaczyna wysychać; gotuj, aż fasola będzie bardzo miękka, dodatkowe 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia100
Magazyn