Paluszki Z Kurczaka Z Grilla
Grillowane paluszki z kurczaka wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 45g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sos barbecue z dymem miodu, sos barbecue z dymem miodu, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Kurczak Po Piwie, Kurczak po piwku z Amber Aioli, oraz Kurczak Smażony W Jogurcie Po Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdą pierś z kurczaka w paski o wymiarach 3 x 1 cal i odstaw na bok.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużym płytkim naczyniu.
W misce ubić maślankę, 3/4 szklanki sosu barbecue i jajka. Pogłębiać kawałki kurczaka w mieszaninie mąki; zanurzyć w mieszance maślanki i ponownie pogłębiać w mieszance mąki. (Jeśli mąka stanie się gumowata, wystarczy nacisnąć na kawałki kurczaka.)
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala w głębokiej patelni lub holenderski piekarnik; ogrzać do 36
Smażyć kurczaka, partiami, 5 do 7 minut lub do złotego.
Spuścić na stojakach drucianych na ręcznikach papierowych.
Podawać z dodatkowym sosem barbecue.
Grillowane kotlety wieprzowe: Zastąp 3 funty bez kości śniadanie kotlety wieprzowe dla kurczaka, i postępować zgodnie z zaleceniami. Aby uzyskać pyszny pomysł na serwowanie, podawaj gotowane kotlety w herbatnikach.