Paluszki rybne z parmezanem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 472 kalorie, 29g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 51 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, jogurt o niskiej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Paluszki rybne bez smażenia, Paluszki Rybne, oraz Chrupiące Paluszki Rybne dla podobnych receptur.
Filet z łososia opłukać i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Pokrój rybę na pół, aby zrobić 2 filety każdy o wielkości 4 na 4 1/2 cala. Zaczynając od najdłuższej krawędzi, pokrój filety na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Ułożyć najszersze kawałki, od środka, wyciąć bok w dół, i pokroić na pół wzdłuż Tak wszystkie kawałki są jednakowo około 1/2 przez 1/2 przez 4 1/2-cala wielkości.
6
Mąkę umieścić w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Ułóż kawałki łososia w przyprawionej mące i poklepuj, aby usunąć nadmiar mąki. Łososia z mąki zanurzyć w białkach, a następnie w mieszaninie parmezanu, delikatnie wciskając mieszankę do ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sos Pomidorowy Hunt's®
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
10
Ułóż panierowane kawałki łososia na obficie naoliwionej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Lekko skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
12
Piec przez 15 do 20 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.