Paluszki Mahimahi z kremowym sosem tatarskim koperkowym
Paluszki Mahimahi z kremowym sosem tatarskim koperkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, majonez, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paluszki Grouper z sosem tatarskim, Hamburgery Z Łososia Z Sosem Tatarskim Koperkowym, oraz Hamburgery z łososia z sosem tatarskim koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce; wymieszaj trzepaczką. Kryj się i wyluzuj.
Połącz białko jaja, sok z cytryny i wodę w płytkiej misce; wymieszaj trzepaczką.
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w innym płytkim naczyniu; wymieszać trzepaczką.
Pat ryby paski suche z ręcznikami papierowymi; zanurzyć w mieszaninie białka jaja i pogłębiać w mieszaninie mąki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać 1 1/2 łyżeczki oleju i połowę ryb; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i rybą.
Podawać z sosem tatarskim.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.