Paluszki Kukurydziane
Paluszki kukurydziane wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mleko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Patyczki Do Chleba Kukurydzianego, Paluszki Kukurydziane Południowe, oraz Hiszpańska kukurydza z paluszkami rybnymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło śmietankowe; stopniowo dodawać cukier, ubijając do lekkości i puszystości.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Połącz mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietanej mieszaniny na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki kukurydzianej.
Umieść dobrze nasmarowaną żeliwną patelnię cornstick w piekarniku 400 na 3 minuty lub do nagrzania.
Wyjąć z piekarnika i łyżką ciasto na patelnię, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w 400 przez 20 minut lub do lekko rumiane.