Paleo Greek " Ryż

Paleo Greek
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Ryż Paleo Greek może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, paprykę, sól i pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Paleo Buffalo Grecka Sałatka Cezar, Grecki ryż cytrynowo-koperkowy z fetą (kuchenka ryżowa), oraz Greckie klopsiki z indyka Paleo i spaghetti z buraków pomidorowych.

Instrukcje

1
Wymieszać cebulę i sok z cytryny razem w misce; niech reszta, aż smak cebuli melows, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Cebulę odcedzić, zastrzegając sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Pokroić kalafior w robocie kuchennym, aż będzie wielkość małych ziaren ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Umieść kalafior na patelni na średnim ogniu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kalafior jest na parze, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć pokrywkę i wymieszać czerwoną paprykę i pomidory winogronowe do kalafiora; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
6
Dodać cebulę i miętę do mieszanki kalafiora; gotować i mieszać do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
W misce ubić oliwę z oliwek, 3 łyżki soku z cytryny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wlać mieszaninę soku z cytryny na mieszaninę kalafiora i wrzucić do herbu. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn