Paksiw na Pata (gulasz ze świńskich stóp)

Paksiw na Pata (gulasz ze świńskich stóp)
Paksiw na Pata (gulasz ze świńskich stóp) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.13 za porcję. 46 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści laurowych, czosnek, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Paksiw na Pata, Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem z nóżek wieprzowych), oraz Paksiw na Lechoniu.

Instrukcje

1
Połącz świńskie stopy, ocet, wodę, sos sojowy, cebulę, czosnek, ziarna pieprzu, liście laurowe, cukier i sól razem w garnku; doprowadzić do wrzenia przez 2 do 3 minut. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; pozwól gulaszowi gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso łatwo ściągnie się z kości i płyn zgęstnieje, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Podawać na gorąco.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn