Przepis Kurczak Paillard z sosem Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 24 minuty. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 744 kalorie, 44g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać łagodny curry, sól i pieprz, estragon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać marmoladę można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj kurczak Andhra curry-kodi kura z sosem (proste curry z kurczaka ), Stek z kurczaka smażony z sosem curry Redeye, oraz Kurczak Paillard dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić każdą pierś kurczaka w poprzek, ale nie przez całą drogę przez mięso i otworzyć pierś do góry; Funt delikatnie i spłaszczyć do postaci dużych, bardzo cienkich kotletów. Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Połącz czosnek, skórkę, sok, estragon i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w płytkim naczyniu i obróć kurczaka, aby równomiernie pokryć mieszankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3
Niech marynować 15 minut.
4
Podgrzej patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu. (Alternatywnie, kurczak może być gotowane off 1 na raz w dużej patelni.) Wstrząsnąć nadmiar marynaty off kurczaka i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony, aż gotowane przez i lekko rumiane. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W międzyczasie podgrzać małą patelnię lub garnek na średnim ogniu, stopić masło i dodać szalotkę; gotować delikatnie 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Posypać curry i wymieszać; ubić mąkę i gotować 1 minutę więcej. Następnie ubić bulion i doprowadzić do bańki.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Fram Win Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.