Przepis Kurczak Paillard z sosem Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 24 minuty. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 744 kalorie, 44g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać łagodny curry, sól i pieprz, estragon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać marmoladę można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj kurczak Andhra curry-kodi kura z sosem (proste curry z kurczaka ), Stek z kurczaka smażony z sosem curry Redeye, oraz Kurczak Paillard dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokroić każdą pierś kurczaka w poprzek, ale nie przez całą drogę przez mięso i otworzyć pierś do góry; Funt delikatnie i spłaszczyć do postaci dużych, bardzo cienkich kotletów. Kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Połącz czosnek, skórkę, sok, estragon i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w płytkim naczyniu i obróć kurczaka, aby równomiernie pokryć mieszankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3
Niech marynować 15 minut.
4
Podgrzej patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu. (Alternatywnie, kurczak może być gotowane off 1 na raz w dużej patelni.) Wstrząsnąć nadmiar marynaty off kurczaka i gotować 2 do 3 protokół z każdej strony, aż gotowane przez i lekko rumiane. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, Obrane
5
W międzyczasie podgrzać małą patelnię lub garnek na średnim ogniu, stopić masło i dodać szalotkę; gotować delikatnie 3 protokół.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Fram Win Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.