Pad Thai Omlet
Pad Thai omlet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 24g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. 3137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać prażone orzeszki ziemne, krewetki, cukier palmowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wodę, tamarynd, sos rybny, cukier i chili, aż cukier się rozpuści i odstawić.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj krewetki, shiitake, szalotka i czosnek i saute na 2 protokół.
Dodaj sos, kiełki fasoli, zielona cebula i orzeszki ziemne i gotować przez 1 minutę.
Dodać chili i kolendry i zdjąć z ognia i odstawić.Wytrzyj patelnię i roztop masło na średnim ogniu.
Wymieszać jajka i sos rybny, wlać je na patelnię i gotować, aż prawie zestaw, o 2 protokół.Łyżka mieszanki krewetek na połowę omlet i złożyć drugą połowę na.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.