Późne letnie warzywa z Aioli

Późne letnie warzywa z Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj warzyw późnym latem z Aioli. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 201 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka świeżego soku z cytryny, ziemniaki fingerling, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, Sukkotasz Późnego Lata, oraz Sukkotasz Późnego Lata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Blanszować fasolę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękka, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić, zanurzyć w misce z lodem i wodą, następnie ponownie odcedzić i osuszyć ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wrzucić ziemniaki i kabaczki osobno z 2 łyżkami. każdy olej, trochę soli morskiej i około dwóch trzecich gałązek tymianku. Pieczeń oddzielnie w jednej warstwie na obrębionych blach do pieczenia, aż tylko miękkie, 7 do 10 minut dla cukinii i 20 do 25 dla ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Zrobić aioli: w misce, ubić jajko ze szczyptą soli morskiej i octu, aż gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
AioliAioli
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ubijać w pozostałej 1 szklance oleju stopniowo, kropla po kropli dla pierwszej 1/4 szklanki lub tak (aż mieszanina jest emulgowana), a następnie w cienkim strumieniu, aż aioli jest ładne i grube; może nie trzeba cały olej. Alternatywnie, wirować jajko, sól i ocet w blenderze, a następnie skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
AioliAioli
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Czosnek posypać 1/2 łyżeczki. drobna sól morska. Zmiażdżyć nożem szefa kuchni, a następnie użyć boku ostrza, aby zmiażdżyć czosnek na pastę. Pastę czosnkową wymieszać z majonezem. Smak i dodać więcej soli lub octu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
8
Ugotowane i surowe warzywa układać na dużym talerzu lub długiej desce, na wierzchu z pozostałymi gałązkami tymianku i podawać z aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
AioliAioli
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn