Półdomowe nadzienie
Semi-Homemade Stuffing to dodatek dla 10 osób. Za 78 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 175 kalorii , 5 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Allrecipes ma 12 fanów. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny . Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Mieszanka selera, bulionu z kurczaka w kartonie, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 57% . Półdojrzała zupa z plantanów , Nadzienie z chleba kukurydzianego z maślanką i szałwią oraz Łatwe kotlety wieprzowe na nadzieniu są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175°C (350°F). Posmaruj masłem formę do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Dodaj czosnek, żółtą cebulę, seler, dymkę i gruszkę. Smaż, mieszając, aż warzywa zmiękną, około 10 minut.
Wsyp mieszankę farszu do dużej miski; wmieszaj mieszankę warzywną, pietruszkę i bulion drobiowy. Mieszaj, aż bulion drobiowy zostanie wchłonięty przez mieszankę farszu; przełóż mieszankę do przygotowanego garnka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch się zarumieni, około 30 minut.