Oyster Sauté w azjatyckim sosie

Oyster Sauté w azjatyckim sosie
Oyster Sauté w azjatyckim sosie wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, żeberka selera, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 39%. Spróbuj Azjatycka wołowina Stir Fry ze szparagami i pieczarkami w sosie ostrygowym, Azjatyckie Warzywa Saute, oraz Azjatycka mielona wołowina i pieprz Saute dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj ostrygi; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
3
Ostrygi odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj czosnek, cebula, i trawa cytrynowa; smażyć 2 protokół. Wymieszać z selerem naciowym i następne 8 składników; zmniejszyć do średniego ciepła, i gotować 6 minut lub aż papryka będzie miękka. Wymieszać ostrygi, zielona cebula, i kolendry; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Eliksir GEliksir G
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSos
Magazyn