Oyster Sauté w azjatyckim sosie wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, żeberka selera, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 39%. Spróbuj Azjatycka wołowina Stir Fry ze szparagami i pieczarkami w sosie ostrygowym, Azjatyckie Warzywa Saute, oraz Azjatycka mielona wołowina i pieprz Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj ostrygi; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
3
Ostrygi odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj czosnek, cebula, i trawa cytrynowa; smażyć 2 protokół. Wymieszać z selerem naciowym i następne 8 składników; zmniejszyć do średniego ciepła, i gotować 6 minut lub aż papryka będzie miękka. Wymieszać ostrygi, zielona cebula, i kolendry; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Eliksir G
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.