Owoce morza naeng myun

Owoce morza naeng myun
Owoce morza naeng myun może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 891 kalorii, 55g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz olej sezamowy, makaron maranta, daikon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zimny makaron w bulionie wołowym (mul Naeng Myun), Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza*.

Składniki

4Zrzuć z bulionu wszelkie szumowiny. Odcedzić bulion do pojemnika i schłodzić nad łaźnią lodową lub przechowywać w lodówce przez około 2 godziny, aż będzie bardzo zimnoZrzuć z bulionu wszelkie szumowiny. Odcedzić bulion do pojemnika i schłodzić nad łaźnią lodową lub przechowywać w lodówce przez około 2 godziny, aż będzie bardzo zimno1przepis szybki-ogórek kiszonyprzepis szybki-ogórek kiszony227Orzechy dowolne (posiekane)daikon, obrany i cienko pokrojonydaikon, obrany i cienko pokrojony4(zima)ocet destylowanyocet destylowany2goździkiczosnek, obrany i grubo posiekanyczosnek, obrany i grubo posiekany11 funt cukinii,imbir, obrany i grubo posiekanyimbir, obrany i grubo posiekany2zielona cebula, przycięta i pokrojona na trzy częścizielona cebula, przycięta i pokrojona na trzy części9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka2(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych624Orzechy dowolne (posiekane)pakiet Koreański makaron z kaszą gryczaną lub marantąpakiet Koreański makaron z kaszą gryczaną lub marantą1przepis szybki-marynowany daikonprzepis szybki-marynowany daikon11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrażone nasiona sezamu do dekoracjiPrażone nasiona sezamu do dekoracji12krewetki, bezgłowy i zdrewniały, ale z muszelkami pozostawionymi nakrewetki, bezgłowy i zdrewniały, ale z muszelkami pozostawionymi na454Orzechy dowolne (posiekane)skate wing (kości pozostawione nienaruszone), pocięte na 2-calowe kawałkiskate wing (kości pozostawione nienaruszone), pocięte na 2-calowe kawałki3(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej2. Dodaj 4 szklanki wody, bulion z kurczaka, zieloną cebulę, mirin, ocet i sos sojowy i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut2. Dodaj 4 szklanki wody, bulion z kurczaka, zieloną cebulę, mirin, ocet i sos sojowy i doprowadzić do duszenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut1Łączny czas: godzina, 15 minut plus czas chłodzeniaŁączny czas: godzina, 15 minut plus czas chłodzenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn