Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia

Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia
Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście laurowe, skórka cytryny, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ostrygi Pieczone, Ostrygi Nadziewane Pieczone, oraz Ostrygi Pieczone Z Masłem Bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrygi szoruj sztywną szczotką pod bieżącą wodą. Włóż nóż do ostryg do zawiasowej krawędzi każdej ostrygi; przekręć uchwyt noża w tę iz powrotem, aż górna skorupa będzie luźna. Przesuń nóż ostrygowy wzdłuż dolnej części skorupy, aby odłączyć mięsień.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Usuń i wyrzuć górną skorupę; odcedzić i zarezerwować 1 szklankę likieru ostrygowego. Ostrygi należy trzymać w głębszej dolnej skorupie. Ostrygi ułożyć na soli kamiennej na patelni; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
AlkoholAlkohol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Połącz 1 szklankę likieru ostrygowego, 1 szklankę śmietany i następne 5 składników w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, o 25 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do miski. Wymieszać z szynką, selerem i pieprzem; odstawić krem selerowy na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Korzeń selera gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 10 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Umieść korzeń selera, 1/4 szklanki śmietany, masło i sól w maszynce. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Umieść 1/2 łyżeczki puree z korzenia selera pod każdą zarezerwowaną ostrygą w skorupce. Top z 1 łyżeczką reserved seler krem. Broil 3 cale od ciepła przez 5 minut lub aż szampan.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn