Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia
Ostrygi pieczone z kremem z selera i szynką Virginia jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście laurowe, skórka cytryny, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ostrygi Pieczone, Ostrygi Nadziewane Pieczone, oraz Ostrygi Pieczone Z Masłem Bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrygi szoruj sztywną szczotką pod bieżącą wodą. Włóż nóż do ostryg do zawiasowej krawędzi każdej ostrygi; przekręć uchwyt noża w tę iz powrotem, aż górna skorupa będzie luźna. Przesuń nóż ostrygowy wzdłuż dolnej części skorupy, aby odłączyć mięsień.
Usuń i wyrzuć górną skorupę; odcedzić i zarezerwować 1 szklankę likieru ostrygowego. Ostrygi należy trzymać w głębszej dolnej skorupie. Ostrygi ułożyć na soli kamiennej na patelni; schłodzić.
Połącz 1 szklankę likieru ostrygowego, 1 szklankę śmietany i następne 5 składników w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, o 25 minut lub aż zgęstnieje.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do miski. Wymieszać z szynką, selerem i pieprzem; odstawić krem selerowy na bok.
Korzeń selera gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 10 minut lub do miękkości; odcedzić.
Umieść korzeń selera, 1/4 szklanki śmietany, masło i sól w maszynce. Proces do gładkiej.
Umieść 1/2 łyżeczki puree z korzenia selera pod każdą zarezerwowaną ostrygą w skorupce. Top z 1 łyżeczką reserved seler krem. Broil 3 cale od ciepła przez 5 minut lub aż szampan.