Ostrygi na pół muszli z różową Mignonetką

Ostrygi na pół muszli z różową Mignonetką
Jeśli 26 centów za porcję spada w budżecie, ostrygi na pół muszli z różową Mignonette może być wybitny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 16 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz lód, ostrygi, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostrygi na pół muszli z sosem Mignonette, Ostrygi Na Pół Muszli Z Sosem Mignonette, oraz Ostrygi surowe na pół muszli z Mignonetką ogórkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, połączyć ros, szalotki, ocet i pieprz. Ostrygi ułożyć na łóżku z lodem i podawać z mignonette
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn