Ostrygi gotowane na parze z Chile, imbirem i kolendrą
Ostrygi gotowane na parze z Chile, imbirem i kolendrą to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki kolendry, ziarna pieprzu szechwan, ostrygi na pół skorupy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostrygi Z Sosem Z Limonki I Kolendry, Ostrygi gotowane na parze i bulion z ostryg, oraz Kolendra-Kminek Parzone Paczki Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż 6 ostryg na pół skorupy w parowarze warzywnym.
Połącz ocet i mirin w małej misce i dobrze wymieszaj.
Mżawka 1 łyżeczka octu mieszaniny na każdej ostrygi; top każdy z 1 kolendry gałązki, 1 plaster imbiru, i 1 pasek chile.
Połowę pokruszonego pieprzu posypać ostrygami. Para, pod przykryciem, 2 minuty lub do momentu zwinięcia krawędzi ostryg. Powtórz procedurę z pozostałymi ostrygami, mieszaniną octu, kolendrą, imbirem, chile i pieprzem.