Ostrygi gotowane na parze z Chile, imbirem i kolendrą

Ostrygi gotowane na parze z Chile, imbirem i kolendrą
Ostrygi gotowane na parze z Chile, imbirem i kolendrą to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki kolendry, ziarna pieprzu szechwan, ostrygi na pół skorupy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostrygi Z Sosem Z Limonki I Kolendry, Ostrygi gotowane na parze i bulion z ostryg, oraz Kolendra-Kminek Parzone Paczki Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż 6 ostryg na pół skorupy w parowarze warzywnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OstrygiOstrygi
2
Połącz ocet i mirin w małej misce i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Mżawka 1 łyżeczka octu mieszaniny na każdej ostrygi; top każdy z 1 kolendry gałązki, 1 plaster imbiru, i 1 pasek chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
OcetOcet
ImbirImbir
OstrygiOstrygi
Papryka ChiliPapryka Chili
4
Połowę pokruszonego pieprzu posypać ostrygami. Para, pod przykryciem, 2 minuty lub do momentu zwinięcia krawędzi ostryg. Powtórz procedurę z pozostałymi ostrygami, mieszaniną octu, kolendrą, imbirem, chile i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KolendraKolendra
OstrygiOstrygi
OcetOcet
ImbirImbir
Papryka ChiliPapryka Chili
5
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn