Ostra Grillowana Miecznik
Pikantny Grillowany miecznik jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, cebulę, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Ostra Grillowana Miecznik, Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa.
Instrukcje
Połączyć oliwę z oliwek, sok z cytryny, musztarda Dijon, cebula, pieprz czarny, przyprawy Cajun, kolendra, i pieprz cayenne w płytkim naczyniu do pieczenia szkła.
Dodaj steki z miecznika, obracając się do płaszcza z marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, obracając od czasu do czasu.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Grilluj steki z miecznika przez 5 do 6 minut z każdej strony, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.