Orzeszki Pekan Przyprawione Imbirem
Orzeszki Pekan przyprawione imbirem to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 887 kalorii. Jeśli masz zmielony imbir, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Jesienna Sałatka z rukolą z karmelizowanym dyni, przyprawami pekan i imbirem z granatu Vinaigrette, Przyprawione Orzeszki Pekan, oraz Przyprawione Orzeszki Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nieprzywierającej roztop masło na umiarkowanym ogniu.
Dodać pekan i gotować, mieszając, aż zacznie brązowieć, o 4 protokół.
W małej misce, połączyć cukier, imbir i sól.
Posypać mieszaninę równomiernie na pekan na patelni i gotować, mieszając, aż pekan są pokryte mieszaniną cukru i są rumiane i chrupiące, 1 do 2 protokół. Nie gotuj ich zbyt długo, bo cukier zacznie się topić.
Umieścić pekan na blasze do pieczenia i rozprowadzić je do ostygnięcia.