Orzechowe Naleśniki Bananowe
Orzechowe naleśniki bananowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 64 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać plantatorów orzechy włoskie, kremowe płatki ryżowe, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki Orzechowe, Naleśniki Z Maślanką Orzechową, oraz Pełnoziarniste naleśniki jabłkowe z orzechową polewą.
Instrukcje
Połączyć płatki, mąkę, cukier i proszek do pieczenia w dużej misce; odstawić.
Ubić jajka, mleko i masło w średniej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać.
Dodać banany; dobrze wymieszać.
Dodaj do suchych składników; mieszaj tylko do zwilżenia. (Ciasto będzie lekko grudkowate.)
Odstawić 10 min.; wymieszać z orzechami włoskimi.
Podgrzej lekko nasmarowaną elektryczną patelnię do 177° lub patelnię na średnim ogniu.
Wlać skąpe 1/4 szklanki ciasta na patelni dla każdego naleśnika. Gotować, aż na wierzchu utworzą się bąbelki; obrócić na brązową drugą stronę.