Orzechowe Czekoladowe Serca
Orzech czekoladowe serca może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i podnieś półsłodkie kawałki czekolady, brązowy cukier, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka z serc palmowych z sercami karczochów, ogórkiem, pomidorem i awokado, Czekoladowe Serduszka Z Precla, oraz Świąteczne Czekoladowe Serca dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz masło i brązowy cukier. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię. Ostudzić przez 15 minut. Dodaj jajko.
Połącz mąkę, kakao i sól; dodaj do mieszanki masła. Złóż orzechy włoskie. Przykryj i schłódź przez 30 minut lub do łatwego w obsłudze.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 1/4 cala. grubość.
Pokrój posypaną mąką 3 cale. foremka do ciastek w kształcie serca.
Miejsce 1. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 9-10 minut lub do momentu, gdy brzegi będą twarde.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
Do polewania w kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i skracaj; mieszać do uzyskania gładkości. Zanurz połowę każdego serca w mieszance czekolady; pozwól, aby nadmiar kapał. Zanurz krawędzie zanurzonej strony w zmielonych orzechach włoskich.
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do zestalenia.