Orzechowe Czekoladowe Serca

Orzechowe Czekoladowe Serca
Orzech czekoladowe serca może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i podnieś półsłodkie kawałki czekolady, brązowy cukier, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sałatka z serc palmowych z sercami karczochów, ogórkiem, pomidorem i awokado, Czekoladowe Serduszka Z Precla, oraz Świąteczne Czekoladowe Serca dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz masło i brązowy cukier. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; dodać wanilię. Ostudzić przez 15 minut. Dodaj jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Połącz mąkę, kakao i sól; dodaj do mieszanki masła. Złóż orzechy włoskie. Przykryj i schłódź przez 30 minut lub do łatwego w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Pokrój posypaną mąką 3 cale. foremka do ciastek w kształcie serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
6
Miejsce 1. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 350° przez 9-10 minut lub do momentu, gdy brzegi będą twarde.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
9
Do polewania w kuchence mikrofalowej rozpuść kawałki czekolady i skracaj; mieszać do uzyskania gładkości. Zanurz połowę każdego serca w mieszance czekolady; pozwól, aby nadmiar kapał. Zanurz krawędzie zanurzonej strony w zmielonych orzechach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
10
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do zestalenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn