Orzechowe Chrupiące Ciasteczka Z Cukrem
Orzechowe chrupiące ciasteczka z cukrem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką jajka, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Chrupiące Ciasteczka Z Cukrem, Chipsy Z Cukrem Orzechowym, oraz Orzechowe Podwójne Czekoladowe Batoniki Ryżowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj arkusze ciastek. Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; odstawić.
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, oleju roślinnym i wanilii. Stopniowo mieszać w mieszaninie mąki, aż będzie gładka. Wymieszać z orzechami. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na przygotowane arkusze ciastek. Spłaszczyć ciasteczka widelcem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 do 12 minut lub do momentu, gdy krawędzie zaczną brązowieć. Ostudzić na blasze do pieczenia przez minutę przed przeniesieniem do stojaków z drutu do całkowitego ostygnięcia.