Orzechowa Sałatka z dzikiego ryżu z owocami kiwi i czerwonymi winogronami

Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Orzechowa Sałatka z dzikiego ryżu z owocami kiwi i czerwonymi winogronami może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, miód, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Orzechowa Sałatka Z Dzikiego Ryżu, Prosto-orzechowa Sałatka z dzikiego ryżu, kurczaka i szpinaku, oraz Orzechowy Dziki Ryż.
Instrukcje
Umieścić bulion w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ryż, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, pokryte, przez 45 protokół, lub do miękkości.
Odcedzić nadmiar płynu, przykryć i ostudzić.
Wymieszać sok z cytryny, olej i miód w małej misce, aż miód się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść schłodzony ryż w misce sałatkowej, wraz z kiwi, czerwonymi winogronami i orzechami pekan.
Dodać opatrunek i delikatnie wrzucić.