Orzech Macadamia Crusted Mahi Mahi

Macadamia Nut Crusted Mahi Mahi jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Na 7,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kokosa można śledzić to danie główne z Gorzka czekolada Malina kokos ciasteczka owsiane (wykonane z oleju kokosowego!) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Macadamia-crusted Mahi Mahi z ananasowym Salsanem i ryżem jaśminowym, Macadamia Crusted Mahi Mahi z salsą Mango, oraz Orzech Macadamia Crusted Mahi Mahi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W robocie kuchennym lub blenderze pulsuj razem orzechy macadamia i bułkę tartą, aż zostaną drobno zmielone.
Wlać mieszaninę orzechów na talerz i pokryć filety rybne z obu stron.
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu. Filety smażyć z obu stron, aż orzechy staną się złotobrązowe.
Wyjąć na patelnię do pieczenia.
Dodaj szalotki na patelni, i gotować, aż przezroczyste. Wymieszać z bulionem z kurczaka.
Wymieszaj w ananasie, papai, mango, kokosie i papryce habanero. Doprawić solą, pieprzem i cukrem do smaku. Dusić, aż sos będzie gęsty, o 30 protokół. Odcedź, aby usunąć paprykę, owoce i szalotkę. SOS rezerwy na patelni na małym ogniu.
Piec mahi mahi w nagrzanym piekarniku około 10 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 140 stopni F.
Usuń rybę i lekko zalej sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio