Orientalne Opakowania Wieprzowe

Orientalne Opakowania Wieprzowe
Orientalne owijki wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. 16 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Jeśli masz kiełbasę wieprzową, owijki wonton, sos hoisin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pierogi z wieprzowiną i kapustą w domowych opakowaniach, Polędwiczki Wieprzowe Orientalne, oraz Wieprzowina orientalna z makaronem.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć kiełbasę, zielona cebula, sos sojowy, sos hoisin, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść 8 owijek wonton na czystej powierzchni i umyj brzegi wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Umieść 1 łyżkę mieszanki wieprzowej na środku każdego opakowania. Zbierz krawędzie owijki razem nad wypełnieniem. Docisnąć krawędzie owijarki do siebie, całkowicie zamykając nadzienie. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Umieść składany metalowy stojak na parowiec w dużym szerokim garnku. Napełnij garnek 1/2 cala wodą. Stojak na parownik natryskowy z nieprzywierającym sprayem. Przynieś wodę na wolnym ogniu. Pracując partiami, ułóż pierogi na stojaku oddalonym o 1 cal. Przykryj garnek pokrywką i pierożkami na parze, aż dokładnie ugotujesz, około 8 minut. Obserwuj poziom wody i dodaj więcej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Pierogi przekładamy na półmisek i podajemy z sosami zanurzeniowymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W39 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn