Orientalne Opakowania Wieprzowe
Orientalne owijki wieprzowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. 16 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Jeśli masz kiełbasę wieprzową, owijki wonton, sos hoisin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pierogi z wieprzowiną i kapustą w domowych opakowaniach, Polędwiczki Wieprzowe Orientalne, oraz Wieprzowina orientalna z makaronem.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć kiełbasę, zielona cebula, sos sojowy, sos hoisin, i czosnek.
Umieść 8 owijek wonton na czystej powierzchni i umyj brzegi wodą.
Umieść 1 łyżkę mieszanki wieprzowej na środku każdego opakowania. Zbierz krawędzie owijki razem nad wypełnieniem. Docisnąć krawędzie owijarki do siebie, całkowicie zamykając nadzienie. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Umieść składany metalowy stojak na parowiec w dużym szerokim garnku. Napełnij garnek 1/2 cala wodą. Stojak na parownik natryskowy z nieprzywierającym sprayem. Przynieś wodę na wolnym ogniu. Pracując partiami, ułóż pierogi na stojaku oddalonym o 1 cal. Przykryj garnek pokrywką i pierożkami na parze, aż dokładnie ugotujesz, około 8 minut. Obserwuj poziom wody i dodaj więcej w razie potrzeby.
Pierogi przekładamy na półmisek i podajemy z sosami zanurzeniowymi.