Orientalna Sałatka Wieprzowa
Orientalna Sałatka wieprzowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cukier, tahini, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Orientalne, Wieprzowina Orientalna Z Makaronem, oraz Orientalny Gulasz Wieprzowy.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny; pokroić wieprzowinę w paski 1/2 cala, i umieścić w płytkim naczyniu.
Połącz sok z cytryny i następne 4 składniki, dobrze mieszając.
Mżawka 3 łyżki mieszanki soku z cytryny na wieprzowinę. Przykryć i marynować w lodówce 2 godziny. Odstawić pozostałą mieszaninę soku z cytryny na bok.
Dodaj tahini i cukier do pozostałej mieszanki soku z cytryny; dobrze wymieszać i odstawić.
Połączyć sałatę rzymską, kapusta, i jicama w misce; wrzucić, i odstawić.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieść wieprzowinę na dużej patelni nonstick, i gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut lub do czasu zakończenia.
Aby służyć, umieścić 2 szklanki mieszanki sałaty na każdym z 4 talerzy. Wierzch równomiernie paskami wieprzowymi.
Mieszankę soku z cytryny skropić równomiernie na sałatkach.
Podawać z ciastami ryżowymi.