Orechiette z kiełbasą, fasolą i Mascarpone
Orechiette z kiełbasą, fasolą i Mascarpone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 558 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kiełbasę z indyka, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Orecchiette z kiełbasą, fasolą i Mascarpone, Orechiette Z Kapustą I Boczkiem, oraz Kremowa Cukinia Orochiette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić makaron z 1 szklanką płynu do gotowania.
W dużej, ciężkiej patelni ogrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i cebulę. Za pomocą drewnianej łyżki rozbić kiełbasę na kawałki wielkości kęsa, jak brązowieje.
Kontynuuj gotowanie, aż kiełbasa będzie złota, a cebula będzie miękka.
Dodać fasolę i oregano gotować przez 2 Więcej minut.
Dodaj filiżankę płynu do gotowania makaronu i wymieszaj, zgarniając brązowe kawałki z dna patelni.
Dodaj ser mascarpone i mieszaj, aż rozpuści się w jasnym sosie.
Dodaj sól, pieprz i gorący makaron. Wymieszać, aż pokryte i służyć.