Tort weselny Simple elegance

Tort weselny Simple elegance
Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 90 i kosztuje $1.53 za porcję. 226 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka dżemu morelowego w słoiku, satynowej wstążki m x 1½ cm, sznurka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Ślub wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Segmenty pomarańczowe z lodami waniliowymi-prosta elegancja, Proste Babeczki Ślubne, oraz Czekoladowa Elegancja.

Instrukcje

1
MAKING the CAKES: Make the basic easy vanilla Cake recipe (patrz "Goes well with"), postępując zgodnie z instrukcjami poniżej dla każdego poziomu, a następnie ostudzić i zalać syropem. Ciasta można zamrozić przed siebie, bez lukru. Jeśli jednak upieczesz je trzy dni przed ślubem, ciasto będzie w porządku aż do wielkiego dnia. W przypadku dolnej kondygnacji potroić ilości podstawowej mieszanki ciast, a następnie łyżką do gotowej wyłożonej głębokiej okrągłej puszki o średnicy 30 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
2
Piec przez 2 godziny 15 minut na środkowej półce, aż wzrośnie i gotowane przez jak wcześniej. Podczas gotowania przygotuj poczwórną partię syropu - wystarczy na wszystkie trzy ciasta. Ciasto ostudzić i zalać syropem jak wcześniej. W przypadku średnich i górnych poziomów podwojenie ilości podstawowej mieszanki ciast, a następnie łyżka do gotowych 15 cm i 23 cm puszek do ciast, wypełniając każdą do około dwóch trzecich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Piec je razem na środkowej półce, biorąc małe ciasto po 1 godz. 15 min, a pozostawiając większe ciasto gotować przez 1 godz. 30 min w sumie. Jeśli wiesz, że twój piekarnik ma gorące punkty, szybko przenieś ciasta po 50 minutach. Schłodzić i zalać syropem jak wcześniej. Warstwa i przykryć ciasta: zrobić krem maślany jak w podstawowym przepisie. Będziesz potrzebował 5 x podstawowej ilości-to dużo, więc podziel zważone ilości na dwie przed rozpoczęciem mieszania. Możesz mieć trochę resztek, ale lepiej za dużo niż za mało. Zważyć krem maślany-potrzeba około 400g na ciasto 15cm, 600g na ciasto 23cm i 1,3 kg na ciasto 30cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Na 15-centymetrowej desce tortowej rozłóż odrobinę maślanego kremu. Wyrównaj górną część ciasta, jeśli potrzebujesz, a następnie odwróć ciasto 15 cm na niego. Podzielić na trzy za pomocą noża do chleba. Lubię oznaczyć przód ciasta na każdej warstwie przed zdjęciem, za pomocą wykałaczek, dzięki czemu mogę go ponownie złożyć w dokładnie odpowiedni sposób. Najpierw zdejmij górną trzecią część (co było spód ciasta) i odstaw na bok. Ostrożnie Wytnij środkową warstwę i odstaw ją na bok. Płaska blacha do pieczenia lub podnośnik do ciast może być bardzo pomocny, aby przesunąć warstwy ciasta, a następnie z powrotem na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
5
Na desce wyłożyć warstwę kremu maślanego. Zwróć środkową warstwę, wyrównując ślady wykałaczki, a następnie rozprowadź kolejną warstwę maślanego kremu na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
6
Dodaj trochę dżemu, jeśli chcesz, kroplując go, a następnie równomiernie rozprowadzając. Top z ostatnim kawałkiem ciasta, a następnie odkurzyć wszelkie okruchy na lub wokół ciasta. Teraz umyj całe ciasto cienką warstwą dżemu morelowego. To powinno zatrzymać się coraz zbyt wiele okruchów w maślanym. Usiądź całe ciasto na dużym arkuszu pergaminu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
DżemDżem
7
Rozłóż resztę masła, zaczynając od góry, a następnie wygładź i wiosłuj po bokach iw dół do deski. Powtórz cały proces z pozostałymi ciastami, używając odpowiednich desek i różnych ilości maślanego kremu. Ciasta są teraz gotowe do mrożenia. W razie potrzeby można je pozostawić na noc, luźno przykryte folią spożywczą. Pokrycie tortu lukrem: na tort 15 cm potrzeba około 500 g lukru, 1 kg na tort 23 cm i 1,7 kg na tort 30 cm. Odkurz powierzchnię roboczą cukrem pudrem, ugniataj lukier, aż stanie się giętki, a następnie użyj wałka do ciasta, aby zwinąć go w okrąg wystarczająco duży, aby pokryć boki i wierzch ciasta, z niewielką ilością resztek. Użyj string, aby sprawdzić rozmiar. Użyj wałka do ciasta, aby pomóc podnieść wisienkę na torcie. Wygładź lukier wokół ciasta rękami, rozluźniając go na krawędziach iw dół do planszy. Następnie odciąć nadmiar ostrym nożem, spłukać spodem płyty ciasta. Wygładzić wszelkie ślady płaskimi dłońmi, polerując lukier do lekkiego połysku.Gdy już mrożone wszystkie ciasta, przykryć grubą płytę podstawy. Lekko posmaruj schłodzoną przegotowaną wodą, a następnie połóż lukier. Trim do krawędzi deski z nożem (mam tendencję do robienia tego, jak chciałbym ciasto skorupa, trzymając deskę w lewej ręce, i nóż w prawej), a następnie pozostawić deskę i ciasta do wyschnięcia na noc. Układanie ciast: kołki, które są w zasadzie plastikowymi pałeczkami, zapewniają stabilność i wytrzymałość ciastom warstwowym, a bloki polistyrenowe pozwalają dodać "pływającą" warstwę kwiatów. Mierząc i przecinając Kołki do tej samej długości, co polistyren, zapewnisz równą platformę dla następnego ciasta, na którym można usiąść, nawet jeśli ciasto poniżej jest nieco nierówne. Umieść manekina 15 cm centralnie na największym torcie. Włóż cztery kołki do ciasta, wokół zewnętrznej części manekina, w kształcie kwadratu. Zepchnij je w dół, aż spotkają się z deską do ciasta. Zaznacz długopisem, w którym znajduje się górna część manekina. Ostrożnie wyciągnij kołki; następnie, za pomocą nożyczek, zdobądź wokół każdego kołka, w którym go zaznaczyłeś. Zatrzaśnij plastik czysto. Ponownie włóż kołki w ich oryginalne otwory, zaokrąglony koniec w dół. Powtórz proces z tortem 23 cm i manekinem 12 cm.Umieść największy tort na środku zakrytej planszy. Uruchom cienką linię kleju wokół płyty bazowej i przymocuj taśmę wokół niej. Przymocuj wstążkę wokół każdego ciasta, używając plamki kleju na wstążce, aby zabezpieczyć ją dla siebie. Jeśli przenosisz ciasto na miejsce, włóż je do pudełek. Zrób mały zestaw do zabrania ze sobą - klej, nożyczki itp.-na wypadek, gdybyś musiał coś ponownie zrobić. W dzień-układanie i dekorowanie tortu kwiatami: użyłam hortensji-są piękne, w sezonie i można osiągnąć dramatyczny efekt przy stosunkowo niewielkiej liczbie zakwitów. W dniu, z wyjątkiem stawiania kwiatów na torcie, dopóki nie będzie to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1
Ciasto pokroić w poprzek, w siatce, a nie na kliny. Powinieneś być w stanie uzyskać 50 porcji z dużego ciasta, 30 od środka i 12 od góry, po pokrojeniu na kawałki 2,5 x 5 cm.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje90
Ocena Zdrowia4
Magazyn