Orange Balsamic Rock Cornish Game Hens

Orange Balsamic Rock Cornish Game Hens
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Pomarańczowy balsamiczny Rock Cornish gry kury może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.66 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1075 kalorii. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś dojrzały ocet balsamiczny, do 8 łodyg rozmarynu, rozmrożony koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć dojrzały ocet balsamiczny, można śledzić to danie główne z Truskawkowa Tarta Z Kremem Balsamicznym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Spróbuj Orange Balsamic Rock Cornish Game Hens, Rock Cornish Game kury z lawendowo-miodową glazurą, oraz Pieczone kury z dziczyzny w sosie pomarańczowo-Teriyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Patelnie do pieczenia Line 2 z folią ułatwiającą czyszczenie. Ustaw stojak do pieczenia w każdej patelni. Podziel kury i motyla Otwórz i umieść 3 kury w każdej patelni do pieczenia. Kury obficie przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Wymieszać koncentrat pomarańczowy, ocet balsamiczny i oliwę z oliwek i równomiernie polać kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Posypać rozmarynem i piec 15 minut w temperaturze 425 stopni F i 30 minut w temperaturze 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn