Open Face St. Paddy ' s Biscuits

Open Face St. Paddy ' s Biscuits
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciastek St.Paddy ' s Open Face. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz parmezan, szynkę, pikantną brązową musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheeseburger Open-Face Sub, Kanapka z szynką i jajkiem, oraz Kanapka Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. W średniej misce wymieszaj suflet szpinakowy, Bisquick mix, ser i mieloną musztardę widelcem, aż suche składniki zostaną zwilżone. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej zagnieść ciasto 8 do 10 razy. Pat ciasta do 3/4-cala grubości; cięcia z 3-calowy Okrągły frez. Na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek umieść pociski o 1 cal od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
SzpinakSzpinak
SerSer
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 13 do 16 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu. Rozbij jajko na kubek budyniowy; ostrożnie przesuń na patelnię. Powtórz z 3 jajkami. Natychmiast zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotować 4 minuty, łyżką masła na jajkach, aż folia uformuje się na wierzchu, a białka i żółtka są jędrne, nie cieknące. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem. Powtórz z pozostałą 1 łyżką masła i 4 jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BudyńBudyń
MasłoMasło
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W małej misce wymieszaj zmiękczone masło i brązową musztardę. Podzielić 4 herbatniki; pokrojone boki rozłożyć masłem. (Zachowaj pozostałe 4 herbatniki do późniejszego wykorzystania.) Każdą biszkoptową połowę ułożyć szynką i 1 jajkiem sadzonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
JajkoJajko
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn