Omlet z boczkiem ze szparagami i kozim serem
Rampa i boczek omlet ze szparagami i kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 323 kalorie, 21g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, bekon, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Omlet Pesto ze szparagami i kozim serem, Omlet Z Kozim Serem Szparagowym, oraz Tarta Ze Szparagami, Kozim Serem I Boczkiem.
Instrukcje
Gotować boczek na patelni na średnim ogniu, aż chrupiące, o 8-10 protokół.W międzyczasie posiekaj białe części ramp i cienko pokrój zielone części.
Dodaj białe części ramp do patelni i saute na minutę.Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.Jajka przyprawiamy solą i pieprzem, wlewamy na patelnię i polewamy zieleniną, szparagami i kozim serem.Gotować bez przeszkadzania, aż jajka ustawione, o 2-4 protokół.Wysuń omlet z patelni i ciesz się.